Vine a conèixer la teva corredoria

Pressupostos personalitzats. Sense compromís

Resolució de beques ASP per a la formació 2017

Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, que comporta una disminució de la sinistralitat i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Per aquest motiu s'ha aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinat màster dins del programa formatiu del CAATEEB 2016-2017. Accedeixi en aquest enllaç per veure la convocatòria de beques, i en aquest link per descarregar l'imprès de sol·licitud.

La millor Assistència Sanitària al millor preu. Apunta't al col·lectiu del CAATEEB.

 

 

Notícies

8

Junio

RENOVACIÓ PÒLISSA DEFENSA JURÍDICA CAATEEB L'1 de juliol es renova la pòlissa de def. jurídica col·lectiva sense cap increment de prima, una molt bona cobertura pel col·lectiu. Si no estàs adherit donat d'alta per nomes 22€/any. Més informació aquí.

18

Maig

DISPOSES DE TREBALLADORS QUE VIATGEN PER FEINA? Asp disposa de les millors cobertures en viatges de treball, assistència sanitària, anul·lacions, trasllats, pèrdua d’equipatges, etc que cap imprevist no afecti al teu negoci. Informa’t a la segona planta del CAATEEB.

17

Maig

PREPARA LES TEVES VACANCES AMB LA MILLOR ASSEGURANÇA D'ASSISTÈNCIA EN VIATGES.  ASP disposa de les millors cobertures per gaudir de les teves vacances, no marxis sense una assegurança complerta. Informa't a la segona planta del CAATEEB.

1

Abril

PROMOCIÓ TABLET SANITAS. Per a tots els clients nous de la pòlissa col·lectiva amb una prima molt especial. Per més informació feu click aquí.

17

Març

NOVA EINA ECLIENT DISPONIBLE. Registreu-vos a l'àrea clients per poder consultar pòlisses, rebuts, sinistres o feu click aquí.

Assegurances Professionals

 

L’exercici de l’activitat d’arquitectura tècnica comporta unes necessitats asseguradores molt específiques i que s’adaptin a les diverses vessants professionals i les responsabilitats que se’n derivin.

Amb aquest objectiu la corredoria del CAATEEB , posa al teu abast un equip de professionals amb experiència tant en l’àmbit de la construcció com de les assegurances.

Ens encarreguem de gestionar les teves pòlisses i assessorar-te en qualsevol dubte que puguis tenir en aquest camp.

Ens plaurà atendre’t personalment a la segons planta del Col·legi, a Barcelona i també a través del telèfon, fax o correu electrònic.

Assegurances Personals

 

Disposem al seu abast tot tipus d’assegurances personals que pugui necessitar, no dubti en sol.licitar-nos assessorament sense compromís.

· Incapacitat Diària/Baixa

· Assistència Sanitària/Salut

· Llar/Comerç/Despatxos

· Vida/Invalidesa

· Estalvi/Pensions

· Autòmovils

· Assistència al estranger

· Altres assegurances